Kongslejrelegatet

Kongslejrelegatet

Legatet kan primært søges af spejdergrupper hjemmehørende i Kongslejre Division eller af personer med tilknytning til sådanne grupper og har følgende primære formål:

  • at yde lån til erhvervelse af grunde og lokaler samt opførelse af hytter, der er indrettet til overnatning og/eller til mødelokaler til spejderformål i overensstemmelse med formål og arbejdsgrundlag for Det Danske Spejderkorps, 
  • at yde støtte til grupper af spejdere eller spejderes deltagelse i større internationale spejderarrangementer, 
  • at yde støtte eller lån til ledertræning/-udvikling.
Læs mere i vedtægterne.
 
Der findes ikke et ansøgningsskema, men ansøgninger sendes til kasserer [at] kongslejre [dot] dk (divisionens kasserer).


Andre legater

Der er mange andre muligheder for at få penge fra legater, fonde m.v. Et godt sted at starte er https://www.legatbogen.dk:
 
Legatbogen er et register over alle fonde og legater i Danmark. Vi drømmer om at gøre legatsøgning nemt og effektivt, og om at blive det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde. Som nævnt tidligere er vores søgemaskine gratis. Den er udviklet i samarbejde med en lang række partnere, blandt andre Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet. https://www.legatbogen.dk